Przedszkole EPIONKOWO
ul. Zawiszy Czarnego 7a, Katowice
 
 

Wyżywienie

Podczas pobytu dziecka w naszym przedszkolu zapewniamy pełnowartościowe wyżywienie (4 posiłki: śniadanie, drugie śniadanie, obiad i podwieczorek), stały dostęp do wody mineralnej oraz owoców.

Posiłki przygotowywane są przez firmę cateringową specjalizującą się m.in. w żywieniu dzieci.


Charakterystyka posiłków:
  • jadłospisy opracowywane są przez technologa żywienia i oparte na zasadach zdrowego żywienia
  • potrawy przygotowywane są wyłącznie ze świeżych produktów bez użycia konserwantów, dzięki temu są smaczne, zdrowe, bezpieczne i zawierają wyłącznie niezbędne składniki odżywcze
  • posiłki dostarczane są do naszej placówki w gastronomicznych pojemnikach zbiorczych GN oraz w termosach i przewożone przystosowanym do tego samochodem
  • bezpośrednie przygotowanie i rozdział posiłków odbywa się w naszych kuchniach, spełniających wszelkie wymogi sanitarno - epidemiologiczne, co potwierdzają odbiory i opinia SANEPID-u
  • stałe godziny posiłków: śniadanko godzina 8.00, drugie śniadanko godzina 10.15, obiadek godzina 12.30 oraz podwieczorek godzina 14.45

Jadłospis przedstawiamy z wyprzedzeniem na okres tygodnia (do wglądu Rodziców/Opiekunów w placówce).
Możliwe jest ustalenie indywidualnego wyżywienia wynikającego z potrzeb zdrowotnych dziecka.








Galeria



Kontakt


Niepubliczne Przedszkole EPIONKOWO
ul. Zawiszy Czarnego 7a
40-872 Katowice

Kontakt telefoniczny:
tel:512 021 277
tel:32 307 04 38

e-mail:
info@epionkowo.pl

Dyrektor przedszkola:
Joanna Caban
tel:32 307 04 38
e-mail: info@epionkowo.pl
Dyżur: czwartek w godz. 15.00 - 17.00

Wychowawcy Grupa Czerwona: czerwona@epionkowo.pl

Wychowawcy Grupa Niebieska:
niebieska@epionkowo.pl

Wychowawcy Grupa Zielona:
zielona@epionkowo.pl

Pedagog/psycholog Ada Stasiak
psycholog@epionkowo.pl

Logopeda Katarzyna Rólka
logopeda@epionkowo.pl

Organ prowadzący:
Edu Flow Sp. z o. o.
NIP: 954 283 09 26
REGON: 389942812

Konto bankowe:
PKO BP S.A.
58 1020 2313 0000 3302 1062 4080
undicom
created by